ФАБРИКА 126 преплита по особен начин старо и  ново, иновации и история. Сградата е построена през 1927 г. и дълго време е била основна мелница на град София. През 2011 и 2012 г. е ремонтирана и преустроена в комплекс за арт събития и културни прояви.  Фабрика 126 се превръща, както в място за срещи на млади таланти и опитни професионалисти, така и в поле за изява на творци от различни сфери на изкуството.

Знаем, че всяко събитие е уникално, затова имаме индивидуален подход към всички идеи, върху които работим. При вътрешното оформление на залите сме се стремили да създадем пространства, които са в еднаква степен подходящи за партитата, конференции, семинари или работни срещи.
Индустриалният силует на сградата Фабрика 126, както и необичайната й вътрешна архитектура са оценени от редица артисти, които редовно представят изложби и арт инсталации.

ФАБРИКА 126 е място за хора и идеи, които не търпят ограничения. Имаме 2 000 кв. м., които заслужават да бъдат оползотворени до последния сантиметър. Независимо дали става дума за фото сесии, филмови продукции, клипове, концерти, арт събития или партита ние разполагаме с цялата необходима техника, те да се случат по начина, по който искате. Ако не сте сигурни какъв е той, можем да ви помогнем и с това. Изборът от зали, техника, организационни и поддържащи услуги, които предлагаме ви дава възможност да реализирате проекта си, без значение мащаба и бюджета му.

 

Филмови продукции, клипове, концерти, тематични партита, рождени дни, сватби, корпоративни събрания, семинари, гала вечери, арт фестивали… – ФАБРИКА 126 е мястото за тези и още много други събития!  Помещенията са като хамелеон за формата на всяко събитие, било то корпоративно, частно, арт или за снимки.

Екип

Свържете се с нас